[gstreamer-bugs] [Bug 564602] New: Sometimes doesn't show video

GStreamer (bugzilla.gnome.org) bugzilla-daemon at bugzilla.gnome.org
Mon Dec 15 04:45:07 PST 2008

If you have any questions why you received this email, please see the text at
the end of this email. Replies to this email are NOT read, please see the text
at the end of this email. You can add comments to this bug at:

  GStreamer | don't know | Ver: HEAD CVS
           Summary: Sometimes doesn't show video
           Product: GStreamer
           Version: HEAD CVS
          Platform: Other
        OS/Version: Linux
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: Normal
         Component: don't know
        AssignedTo: gstreamer-bugs at lists.sourceforge.net
        ReportedBy: hadess at hadess.net
         QAContact: gstreamer-bugs at lists.sourceforge.net
     GNOME version: Unspecified
   GNOME milestone: Unspecified

Using Totem with playbin1, it sometimes doesn't show any video, or doesn't give
me any information about the audio stream (despite it being playing when that

URL is:

See http://bugzilla.gnome.org/page.cgi?id=email.html for more info about why you received
this email, why you can't respond via email, how to stop receiving
emails (or reduce the number you receive), and how to contact someone
if you are having problems with the system.

You can add comments to this bug at http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=564602.

More information about the gstreamer-bugs mailing list