[gstreamer-bugs] [Bug 344562] [asfdemux/mms] streamed video too slow (behind audio)

GStreamer (bugzilla.gnome.org) bugzilla-daemon at bugzilla.gnome.org
Sun Jan 27 02:32:29 PST 2008

If you have any questions why you received this email, please see the text at
the end of this email. Replies to this email are NOT read, please see the text
at the end of this email. You can add comments to this bug at:

  GStreamer | gst-plugins-ugly | Ver: 0.10.6

------- Comment #3 from Karel Demeyer  2008-01-27 10:32 UTC -------
I've been able to run the first pipeline you gave me.  This resulted in a file
that, when played, was perfect.  Video and audio are in sync when I play it
with totem/gstreamer.  Though, when playing it directly from the
internet-stream I still have a delay of about 3-4 seconds (sometimes less) for
the audio. When playing the stream, the video also isn't fluid, while playing
the file saved on disk, this is no problem.

The other pipeline gives me this error:
FOUT: van element /pipeline0/mms0: Could not connect to this stream
Extra debug-informatie:
gstmms.c(317): gst_mms_start (): /pipeline0/mms0

See http://bugzilla.gnome.org/page.cgi?id=email.html for more info about why you received
this email, why you can't respond via email, how to stop receiving
emails (or reduce the number you receive), and how to contact someone
if you are having problems with the system.

You can add comments to this bug at http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=344562.

More information about the Gstreamer-bugs mailing list