[Libreoffice-bugs] [Bug 35631] New: FILESAVE Images fail to show and are removed after autosave.

bugzilla-daemon at freedesktop.org bugzilla-daemon at freedesktop.org
Thu Mar 24 11:00:28 PDT 2011


https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=35631

           Summary: FILESAVE Images fail to show and are removed after
                    autosave.
           Product: LibreOffice
           Version: LibO 3.3.2 release
          Platform: x86-64 (AMD64)
        OS/Version: Linux (All)
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: medium
         Component: Writer
        AssignedTo: libreoffice-bugs at lists.freedesktop.org
        ReportedBy: steve at edmondsfamily.co.nz


Created an attachment (id=44789)
 --> (https://bugs.freedesktop.org/attachment.cgi?id=44789)
File where images get read error.

This is, or is related to BUG 33051 but is fully repeatable for me on 2
machines and LO 3.3.0 - 3.3.2.
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=33051

I had this bug in OOO when I went from 2.4 to 3.0 so I went back to 2.4. The
next release after 3.0 fixed it (in that case).

Symtom:
When a writer file with images is changed and then auto saves the image shows
"Read-Error" and if the file is then Saved the image is lost from the saved
file.

This is happening on 2 X86-64 machines, Suse 11.0, LO 3.3.0, 3.3.1, 3.3.2., OOO
3.2.1
It is not happening on my Mac.

Case:1
If the file is opened and changed and left to autosave 2 images show
"Read-Error" and if the file is then Saved the image is lost from the saved
file. 1 image is a JPEG, one a PNG.
Case:2
If the file is opened and saved immediately and then changed and left to
autosave, the images do not get "read-error" (so far).

This was first noticed happening (I am fairly sure) on a file last edited in LO
3.3.1 on a Mac, it is also happening on other files edited in linux which prior
to my moving to LO seemed fine in OOO. Are there any shared libraries that
could have been updated by LO?.

To reproduce, go to the page numbered 14 in the attached manual.
Change some text and wait for an autosave. The DB9 connection diagram on the
right gets a read error every time for me. 
As an asside, the table to the left of the diagram has 3 digits in the left
column that don't transfer with the file from my mac (little squares)-
investigating but interested to have it confirmed.

-- 
Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.


More information about the Libreoffice-bugs mailing list