[Libreoffice-bugs] [Bug 39554] Insert->Picture->From File... *.SVG not correctly

bugzilla-daemon at freedesktop.org bugzilla-daemon at freedesktop.org
Fri Sep 2 23:17:09 PDT 2011


https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=39554

Rainer Bielefeld <LibreOffice at bielefeldundbuss.de> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
  Status Whiteboard|                            |target:3.5.0
         Resolution|                            |WORKSFORME
                 CC|                            |LibreOffice at bielefeldundbus
                   |                            |s.de

--- Comment #4 from Rainer Bielefeld <LibreOffice at bielefeldundbuss.de> 2011-09-02 23:17:09 PDT ---
[Reproducible] with "LibreOffice 3.4.3 RC2 - WIN7 Home Premium (64bit) German
UI [OOO340m1 (Build:302)]" 

Looks fine when I insert .svg to DRQS document with with Server installation of
Master "LibO-dev 3.5.0 – WIN7 Home Premium (64bit) English UI [(Build ID:
a6adae1-4eb4f62-09af278)]", so I believe it also would look fine when I open
the document wiht DRQW. Unfortunately currently WIN MAster can not open SVG.

@reporter:
Please feel free to reopen this bug if you see the problem reappearing in 3.5

-- 
Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.


More information about the Libreoffice-bugs mailing list