[Libreoffice-bugs] [Bug 40088] SVG import shows rectangles instead of text

bugzilla-daemon at freedesktop.org bugzilla-daemon at freedesktop.org
Fri Sep 2 23:28:44 PDT 2011


https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=40088

Rainer Bielefeld <LibreOffice at bielefeldundbuss.de> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
            Summary|ERROR in Font when insert   |SVG import shows rectangles
                   |SVG picture while EDITING   |instead of text
           Platform|PowerPC                     |All
  Status Whiteboard|                            |CONFIRMED

--- Comment #5 from Rainer Bielefeld <LibreOffice at bielefeldundbuss.de> 2011-09-02 23:28:44 PDT ---
[Reproducible] with Server installation of Master "LibO-dev 3.5.0 – WIN7 Home
Premium (64bit) English UI [(Build ID: a6adae1-4eb4f62-09af278)]"

Inserting simple testcase is "nazdar.svg" into a new DRAWing shows only
rectangles instead of characters. The same proceeding with LibO333 shows
nwthing.

The most simple testcase is "nazdar.svg" from
FONT-ERROR-nazdar-svg-LibO-3.5-Master, inserted into DRAWing


We have some similar bugs with text import problems
Bug 32248 - FILEOPEN SVG no TEXT visible
Bug 39599 - EDITING, FILEOPEN SVG TEXT INKSCAPE
Bug 37994 - FILEOPEN: Text missing in SVG

@rk601 at yahoo.com:
One Bug - One Report! So I ignored problem from SVG Error in WRITER - LibO 3.5
dev / Blue-Folder.svg

-- 
Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.


More information about the Libreoffice-bugs mailing list