[Libreoffice-bugs] [Bug 45581] New: Very very slow start of any component

bugzilla-daemon at freedesktop.org bugzilla-daemon at freedesktop.org
Fri Feb 3 02:57:27 PST 2012


https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=45581

             Bug #: 45581
           Summary: Very very slow start of any component
    Classification: Unclassified
           Product: LibreOffice
           Version: LibO 3.4.5 release
          Platform: x86-64 (AMD64)
        OS/Version: Windows (All)
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: major
          Priority: medium
         Component: Libreoffice
        AssignedTo: libreoffice-bugs at lists.freedesktop.org
        ReportedBy: mustelator at yahoo.es


In my work, we have PC's with Windows 6.x (Vista SP2 & 7 SP1), all Home
edition. Plus, I have one VM with XP SP3. Well, ALL Windows, the starting LO
applications is extremely slow, in some cases, more than 20 SEC! (10 or less
for XP). If I enable the "Boot with windows session", running the applications
on the launcher icon on taskbar is very fast, less than one second, but though
this is enabled and started, starting Writer for example from Start menu, the
time is fatal.

Monitoring the processes, the speed launcher is in 2 PID: soffice.bin and
soffice.exe. When starting Writer from here, for example, no changes apparently
in the processes. To here is OK. But without disable or shutdown speed
launcher, starting Writer from Start menu, the process create another instances
of soffice.bin/.exe with all his time loading.

-- 
Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.


More information about the Libreoffice-bugs mailing list