[Libreoffice-bugs] [Bug 45081] SLIDESHOW CRASH on slide with embedded / linked video

bugzilla-daemon at freedesktop.org bugzilla-daemon at freedesktop.org
Sun Mar 18 08:10:16 PDT 2012


https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=45081

Rainer Bielefeld <LibreOffice at bielefeldundbuss.de> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |LibreOffice at bielefeldundbus
                   |                            |s.de, rodo at novell.com
            Summary|Program crashed during      |SLIDESHOW CRASH on slide
                   |slideshow with embeded /    |with embedded / linked
                   |linked video                |video
            Version|LibO 3.5.0 Release          |LibO Master

--- Comment #7 from Rainer Bielefeld <LibreOffice at bielefeldundbuss.de> 2012-03-18 08:10:16 PDT ---
[Reproducible] with "LibreOffice 3.5.1.2 German UI/Locale [Build-ID:
dc9775d-05ecbee-0851ad3-1586698-727bf66] on German WIN7 Home Premium (64bit) 

Steps to reproduce:
1. Open "sample.odp" from attached test kit
2. Start presentation with <f9>
   > slide show starts as expected and will reach third slide
   Epected: small movie will be shown
   Actual: Crash

Very old problem, already [Reproducible] with Server installation of Master
"LibO-dev 3.4.5 – WIN7 Home Premium (64bit) English UI 
[(Build ID:d337f79-a24c961-2865670-9752b71-7f8fd43
    2fdd60d-fd28b6a-fd7bf20-aa369cb-28da3fb
    6a9633a-931d089-ecd263f-c9b55e9-b31b807
    82ff335-599f7e9-bc6a545-1926fdf)]" 

Works fine with 3.4.5, so REGRESSION

@Radek
Please set Status to ASSIGNED and add yourself to "Assigned To" if you accept
this Bug

-- 
Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.


More information about the Libreoffice-bugs mailing list