[Libreoffice-bugs] [Bug 47812] New: SLIDESHOW: Slideshow background not shown on F5 or toolbar button

bugzilla-daemon at freedesktop.org bugzilla-daemon at freedesktop.org
Sat Mar 24 11:30:40 PDT 2012


https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=47812

             Bug #: 47812
           Summary: SLIDESHOW: Slideshow background not shown on F5 or
                    toolbar button
    Classification: Unclassified
           Product: LibreOffice
           Version: LibO 3.5.2 RC1
          Platform: Other
        OS/Version: All
            Status: UNCONFIRMED
 Status Whiteboard: BSA
          Severity: normal
          Priority: medium
         Component: Presentation
        AssignedTo: libreoffice-bugs at lists.freedesktop.org
        ReportedBy: jjstaff at mts.net


Created attachment 58983
  --> https://bugs.freedesktop.org/attachment.cgi?id=58983
presentation lecture with master background and a few pictures.

Problem description: 

Steps to reproduce:
1. create presentation
2. run slideshow on F5
3. some text appears but not master or pictures

Current behavior:slideshow text appears but not master background or pictures.
Didn't expect this in a release candidate. Critical problem for me and renders
this release unusable - I need slideshow to work.

Expected behavior:pictures and master background should show. Worked fine in
3.5.1. 

Platform (if different from the browser): problem exists on Win 7 x64 but is
fine under Mint 12 x64

Browser: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:14.0) Gecko/20120324
Firefox/14.0a1

-- 
Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.


More information about the Libreoffice-bugs mailing list