[Libreoffice-bugs] [Bug 47931] Intermittent problem loading images from web sites

bugzilla-daemon at freedesktop.org bugzilla-daemon at freedesktop.org
Mon Mar 26 22:02:43 PDT 2012


https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=47931

--- Comment #2 from Soren Stoutner <soren at smallbusinesstech.net> 2012-03-26 22:02:43 PDT ---
After reading over the comments to bug 45298, it does seem to describe the same
problem.  I am not certain how the profile could be related to this problem,
but that might explain the intermittent nature of the issue.

It does seem that when it works, it works consistently for several hours and
when it fails, it fails consistently for several hours.  Rebooting the computer
doesn't help, but perhaps there is something in the profile that gets reset
periodically which temporarially solves the issue.

I discovered this problem because my wife frequently copies data from websites
(using Firefox on Windows XP) to Writer to better format it for printing.  She
has used LibreOffice since 3.x and has never had an issue.  After upgrading to
3.5.0 (and later 3.5.1.2) she cannot go more than one day without experiencing
problems.  Downgrading to 3.4.x causes the issue to disappear.

The next time she is experiencing issues (and I am around) I will snag a
wireshark dump to see if there are any clues.

-- 
Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.


More information about the Libreoffice-bugs mailing list