[pulseaudio-discuss] Pulseaudio fails on Fedora 10

Another Sillyname anothersname at googlemail.com
Thu Mar 19 11:05:40 PDT 2009

2009/3/19 Peter Onion <Peter.Onion at btinternet.com>:
> On Thu, 2009-03-19 at 14:29 +0100, Lennart Poettering wrote:
>> On Sun, 08.03.09 23:24, Peter Onion (Peter.Onion at btinternet.com) wrote:
>> > Using pulseaudio-0.9.14-1.fc10 (x86_64) After a few minutes
>> > playing......
>> >
>> > E: source.c: Assertion 'PA_SOURCE_IS_OPENED(s->thread_info.state)'
>> > failed at pulsecore/source.c:428, function pa_source_post(). Aborting.
>> >
>> > Where should I be looking ?
>> Please provide a stack trace and debug output of PA for this:
>> http://pulseaudio.org/wiki/Community#BugsPatchesTranslations
>> This is probably because you are using some more exotic
>> not-so-well-tested module of PA.
> No, it was a plain "out of the box" installation, nothing exotic.  Just
> the basic functionallity that should work out of the box.
> PeterO
> _______________________________________________
> pulseaudio-discuss mailing list
> pulseaudio-discuss at mail.0pointer.de
> https://tango.0pointer.de/mailman/listinfo/pulseaudio-discuss


I found it funny that you commented on my spam trap account and didn't
note that I said I would be trying it again on FC11...

As I said in my original posting it's close buy it's not there yet...I
didn't slag it off and unfortunately am spread to thin on other things
to be able to post bug reports etc (we all know how time consuming
that can be).

Keep up the good work though and I will be trying it again on FC11.

Regards - with animosity - spam trap account

More information about the pulseaudio-discuss mailing list