Xdmx on ubuntu intrepid ibex seg faults

Amit Deshwar amit.deshwar at gmail.com
Fri Sep 26 02:07:01 PDT 2008


As a follow up, I made a fresh install of hardy, downloaded and built the
latest xorg-server and still had the segmentation fault immediately after
launching Xdmx.
This time there is a different dmesg though:
[ 2591.761194] Xdmx[14403]: segfault at 0 rip 43cef0 rsp 7fffedc40f60 error

Xdmx output with the following command
"Xdmx :3 -display :0 +xinerama -v" goes through normal stuff then ends with:

(II) dmx: Using 1600x1200 as global bounding box
(II) dmx: XSync batching with 100 ms interval
(II) dmx: Shadow framebuffer support disabled
Segmentation fault

Is there just something wrong with my setup?
Does anyone have a distro where they know that xdmx works? (I really need
xdmx to work and am not too picky on distro's)


On Sun, Sep 21, 2008 at 1:37 AM, Amit Deshwar <amit.deshwar at gmail.com>wrote:

> Hello
> I'm trying to run xdmx on my computer.  As a first step I'm trying to get
> xdmx to run on a single computer.  I do the following:
> 1. Stop all running x sessions.
> 2. Open a naked x session by running "X :0 -ac &"
> 3. Run xdmx with "xdmx :1 -display "" -noglxproxy -norender"
> Then I get a bunch of output (pastebin here:
> http://pastebin.com/m2a6ebaf8) and my screen flickers.  Then xdmx
> segfaults (content of dmesg: "[49118.918809] Xdmx[18640]: segfault at 0 ip
> 000000000043e51a sp 00007fff793f0a90 error 6 in Xdmx[400000+195000]")
> Does anyone know what the problem could be / how I could fix it?
> Relevant info:
> OS: Intrepid Ibex alpha 6
> Video card: EVGA 9800 GT
> Kernel version: Linux 2.6.27-3-generic #1 SMP
> xorg-server version: 1.5
> dmx version: 1.2.20070424
> Thanks,
> Amit Deshwar
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.x.org/archives/xorg/attachments/20080926/32d23921/attachment.html>

More information about the xorg mailing list