<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.freedesktop.org/" />
    </head>
    <body>
      <p>
        <div>
            <b><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - dvd playback with vlc and vdpau causes segmentation fault"
   href="https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=90728#c15">Comment # 15</a>
              on <a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - dvd playback with vlc and vdpau causes segmentation fault"
   href="https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=90728">bug 90728</a>
              from <span class="vcard"><a class="email" href="mailto:mehmet.giritli@gmail.com" title="mehmet.giritli@gmail.com">mehmet.giritli@gmail.com</a>
</span></b>
        <pre>(In reply to Christian K├Ânig from <a href="show_bug.cgi?id=90728#c14">comment #14</a>)
<span class="quote">> (In reply to mehmet.giritli from <a href="show_bug.cgi?id=90728#c13">comment #13</a>)
> > Hey Christian, thank you for the patch but it wont compile with a missing
> > header util/list.h, here is the output from compilation barking about it:
> > 
> > FYI: I'm trying this on mesa 10.4.6 source

> Development patches like that one are usually against the master branch,
> please use this one for testing.

> In general if you have a specific (and easy to reproduce) bug it's usually a
> good idea to test master first if the bug isn't already fixed there.

> Regards,
> Christian.</span >

Christian, I've been trying in whatever free time I have to run mesa git on my
laptop but my gnome shell does not seem to be working with it. I dont see
anything weird in the logs except:

Jun 13 13:43:54 frodo gnome-session[814]: gnome-shell:
/tmp/portage/media-libs/mesa-9999/work/mesa-9999/src/gallium/drivers/r600/r600_pipe.h:902:
r600_conv_prim_to_gs_out: Assertion `mode <
(sizeof(prim_conv)/sizeof((prim_conv)[0]))' failed.

Does this mean anything to you? As a result I have not been able to get a
desktop on mesa-git running. I also tried updating to xorg-server git thinking
may be it is a compatibility issue between the two but there was no difference
whatsoever.

If you can give me some tips as to what the problem might be, I'd like to get
it running and then continue the patch testing...

By the way, I'm on gentoo and using the live ebuilds from x11 overlay if you
happen to use gentoo...They compile fine by the way..</pre>
        </div>
      </p>
      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>
      
      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>