<html xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1252">
<meta name="Generator" content="Microsoft Word 15 (filtered medium)">
<style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri",sans-serif;}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:#954F72;
        text-decoration:underline;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;}
@page WordSection1
        {size:612.0pt 792.0pt;
        margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style>
</head>
<body lang="FR" link="blue" vlink="#954F72">
<div class="WordSection1">
<p class="MsoNormal">Hello everybody,<br>
<br>
</p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal">I firstly tried in bugzilla you are my only way :(<br>
<br>
I try to compile pkg-config which ' sh autogen.sh ' :<br>
<br>
<b>sh autogen.sh<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>autoreconf: Entering directory `.'<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>autoreconf: configure.ac: not using Gettext<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>autoreconf: running: aclocal -I m4macros ${ACLOCAL_FLAGS}<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>autoreconf: configure.ac: tracing<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>autoreconf: running: libtoolize --copy<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>autoreconf: running: /usr/bin/autoconf<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>autoreconf: running: /usr/bin/autoheader<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>autoreconf: running: automake --add-missing --copy --no-force<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib.mk:190: error: ENABLE_ALWAYS_BUILD_TESTS does not appear in AM_CONDITIONAL<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>Makefile.am:2:   'glib.mk' included from here<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib.mk:202: error: ENABLE_INSTALLED_TESTS does not appear in AM_CONDITIONAL<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>Makefile.am:2:   'glib.mk' included from here<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib.mk:18: error: 'installed_test_LTLIBRARIES' is used but 'installed_testdir' is undefined<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>Makefile.am:2:   'glib.mk' included from here<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib.mk:19: error: 'installed_test_PROGRAMS' is used but 'installed_testdir' is undefined<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>Makefile.am:2:   'glib.mk' included from here<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib.mk:20: error: 'installed_test_SCRIPTS' is used but 'installed_testdir' is undefined<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>Makefile.am:2:   'glib.mk' included from here<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib.mk:216: error: 'installed_test_meta_DATA' is used but 'installed_test_metadir' is undefined<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>Makefile.am:2:   'glib.mk' included from here<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib.mk:21: error: 'nobase_installed_test_DATA' is used but 'installed_testdir' is undefined<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>Makefile.am:2:   'glib.mk' included from here<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib.mk:190: error: ENABLE_ALWAYS_BUILD_TESTS does not appear in AM_CONDITIONAL<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib/Makefile.am:2:   'glib.mk' included from here<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib.mk:202: error: ENABLE_INSTALLED_TESTS does not appear in AM_CONDITIONAL<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib/Makefile.am:2:   'glib.mk' included from here<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib.mk:18: error: 'installed_test_LTLIBRARIES' is used but 'installed_testdir' is undefined<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib/Makefile.am:2:   'glib.mk' included from here<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib.mk:19: error: 'installed_test_PROGRAMS' is used but 'installed_testdir' is undefined<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib/Makefile.am:2:   'glib.mk' included from here<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib.mk:20: error: 'installed_test_SCRIPTS' is used but 'installed_testdir' is undefined<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib/Makefile.am:2:   'glib.mk' included from here<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib.mk:216: error: 'installed_test_meta_DATA' is used but 'installed_test_metadir' is undefined<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib/Makefile.am:2:   'glib.mk' included from here<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib.mk:21: error: 'nobase_installed_test_DATA' is used but 'installed_testdir' is undefined<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>glib/Makefile.am:2:   'glib.mk' included from here<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><b>autoreconf: automake failed with exit status: 1<o:p></o:p></b></p>
<p class="MsoNormal"><br>
<br>
Anybody has a repair ?</p>
<p class="MsoNormal"><br>
Thank you in advance to bring your help,<br>
<br>
Regards.<br>
<br>
<br>
Dorian ROSSE.<br>
Provenance : <a href="https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=550986">Courrier</a> pour Windows 10</p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
</div>
</body>
</html>