[avahi] publish-update problem

Trent Lloyd lathiat at bur.st
Thu Apr 17 16:17:16 PDT 2008

Hi James,

On 17/04/2008, at 7:16 AM, James, Neil wrote:

> Hi,
> I am still having problems getting updates of txt records all the  
> way up to the browser.
> What seems to happening is that when the browser registers for a  
> service it gets the value from the cache and then the  
> multicast_lookup is destroyed before the next update of the record.  
> Are there some flag settings that can be set to prevent this? I can  
> see the cache_update function being called but the  
> avahi_multicast_lookup_engine_notify does nothing since the lookup  
> msg has been removed. Though looking at the code again subscribers  
> are only notified of CNAME changes, so maybe I am looking in the  
> wrong place.

Currently a Browser does not respond to TXT updates if you want TXT  
updates you must keep a running Resolver

Can you show me your code?


> I get the same results using both 0.6.21 and 0.6.22.
> Any thoughts?
> Neil
> The information contained in this e-mail message is PRIVATE. It may  
> contain confidential information and may be legally privileged. It  
> is intended for the exclusive use of the addressee(s). If you are  
> not the intended recipient, you are hereby notified that any  
> dissemination, distribution or reproduction of this communication is  
> strictly prohibited. If the intended recipient(s) cannot be reached  
> or if a transmission problem has occurred, please notify the sender  
> immediately by return e-mail and destroy all copies of this message.
> Thank you.
> _______________________________________________
> avahi mailing list
> avahi at lists.freedesktop.org
> http://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/avahi

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.freedesktop.org/archives/avahi/attachments/20080418/77441898/attachment.htm 

More information about the avahi mailing list