[Mesa-users] Assistance please: segfault at r300_state.c:1066

Tormod Volden lists.tormod at gmail.com
Thu Mar 15 13:38:06 PDT 2012

On Wed, Mar 14, 2012 at 9:14 PM, Ronald F. Guilmette
<rfg at tristatelogic.com> wrote:
> In message <4F60AB59.3000002 at vmware.com>, you wrote:
>>On 03/13/2012 02:53 PM, Ronald F. Guilmette wrote:
>>> In message<4F5F59C7.5000001 at vmware.com>, you wrote:
>>>> On 03/12/2012 05:51 PM, Ronald F. Guilmette wrote:
>>>>>>> ...
>>>>>>> Segmentation fault (core dumped)
>>>>>>> ...
>>>>>> I'm guessing this is Mesa 7.11.x or so?
>>>>> I have no idea.  How could I tell?  All I am aware of is that I have this
>>>>> FreeBSD port installed: dri-7.4.4,2
>>>> Run 'glxinfo' and look for "OpenGL version string"
>>> Ummm...
>>> % glxinfo
>>> glxinfo: Command not found.
>>> Is that part of something else?
>>On Fedora it's in glx-utils-7.9-1.fc14.x86_64.rpm.  Not sure about
>>other distros.
> Thanks, but I am on FreeBSD, and there is _nothing_ that begins with the
> letters "glx" in the entire ports tree.

Hi Ronald,

Maybe it is called mesa-utils or mesa-demos on FreeBSD.

> Anyway, I am still seeking a solution and have filed a bugreport.  Who
> maintains that r300 stuff?  Anybody?  Or is that considered too old now
> (and has it been abandoned)?

Since you are using a relatively old version of mesa, you should file
a bug in FreeBSD first. It might be already fixed in later upstream
mesa versions. http://www.freebsd.org/support/bugreports.html


More information about the mesa-users mailing list